Rezultati pretrage za pojam: Refraktometar

Refraktometar za testiranje koncentracije tekućine za akumulatore, rashladne tekućine, i tekućine za čišćenje vjetrobranskog stakla.
Refraktometar je optička sprava, koja pokazuje postotak suhe tvari u nekom proizvodu. Više o radu sa refraktometrom možete pročitati u nastavku.
Digitalni džepni refraktometar za određivanje slanosti mora. Lagan za korištenje i vrlo precizan instrument. 
Digitalni ručni refraktometar ATAGO Pal-Patissier sa dvije skale. Brix 0-85% i Baume 0-45°. Idealan za kontrolu količine  šećera prilikom kuhanja. ATC - automatska temperaturna kompenzacija u području od 10-75°C omogučava mijerenje vrlo toplih i vručih uzoraka.
Digitalni refraktometar za vino sa dvije skale Oe (Oechsle) 0 to 240° Brix Double Scale 0.0 to 53.0%Refraktometar digitalni Atago Pal - 87S
Refraktometar optički Master-4α s automatskom temperaturnom kompenzacijom za marmelade, džemove i koncentrirane voćne sokove, kondenzirano mlijeko i tekući šećer.
Refraktometar optički Atago Master OE sa dvije skale (%Brixa i °Oechsla). Sa ATC (Automatskom Temperaturnom Kompenzacijom) i IP65 zaštitom od vlage i prašine.
Refraktometar optički (3 skale) za voće, bobičasto voće, sokove, mošt i vino s automatskom temperaturnom kompenzacijom.
Refraktometar optički STANDARD (3 skale) za voće, bobičasto voće i sokove (mošt) s automatskom temperaturnom kompenzacijom.
Refraktometar optički (2 skale) za voće, bobičasto voće i sokove (mošt) s automatskom temperaturnom kompenzacijom.
PAL-Urea brzo i točno mjeri koncentraciju uree u tekućim aditivima za smanjenje dizelskih ispušnih čestica.
Refraktometrom određujemo postotak suhe tvari u nekom proizvodu. Osim za određivanje stupnja zrelosti ploda služi i za određivanje šećera u moštu, medu, sokovima i slično.