HI 99161 HACCP pH metar za prehrambenu industriju
HI 99161 je prijenosni, mikroprocesorski uređaj za mjerenje pH i temperature posebno dizajniran za prehrambene proizvode.
Nadgledanje pH u pripremi prehrambenih proizvoda je veoma važno kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda.
FC 202D pojačana pH elektroda sadrži slobodni difuzni spoj koji je idealan za mjerenja u siru, mlijeku i jogurtu i ostalim prehrambenih proizvodima, jer sprječava začepljenje.
HI 99161 lako stane u dlan ruke, a priključak uređaja za sondu osigurava
da kabel sonde ne smeta pri mjerenju.
Veliki, višerazinski LCD zaslon istovremeno prikazuje primarno očitanje, temperaturu i kalibracijske upute.
Posebna elektroda za prehrambene proizvode
• Vodootporan
• Višerazinski LCD zaslon Uređaj istovremeno prikazuje trenutna očitanja zajedno s trenutnom temperaturom. Kratak vodič za korištenje je također prikazan za pomoć korisnicima pri korištenju.
• Tipka HOLD Hold tipka zaustavlja očitanja na zaslonu za ručne zaspise.
• Automatska temperaturna kompenzacija
• Automatska kalibracija u 1 ili 2 točke
• BEPS BEPS (Sustav sprječavanja pogreške baterije) upozorava korisnika u slučaju da prazna baterija može utjecati na točnost očitanja
• % baterije prikazan pri uključivanju
• Otporno kućište Kućište ovih vodootpornih mjerača je izrađeno od ABS plastike.
• Jednostavan za čišćenje i održavanje