Katalozi

Poštovani posjetitelji, ovdje možete vidjeti razne kataloge naših dobavljača.

Horiba katalog

Jednostavno, brzo i pouzdano mjerenje sa samo jednom kapljicom uzorka.

TFA katalog br. 49 2017/2018

S više od 1.000 mjernih instrumenata koji se bave mjerenjem vremena, temperature, vlažnosti, i sl. TFA nudi daleko najširi raspon u tom sektoru. Pregledajte online ponudu putem kataloga!

Katalog Atago

Besplatna lupa za narudžbu preko webshopa

Ove godine darujte korisne mjerne uređaje, a uz kupnju i Vi dobivate dar! Provjerite što Vam nudimo i naručite željene proizvode!

TFA katalog br. 48

S više od 1.000 mjernih instrumenata koji se bave mjerenjem vremena, temperature, vlažnosti, i sl. TFA nudi daleko najširi raspon u tom sektoru. Pregledajte online ponudu putem kataloga!

Katalog nove serije mini kontrolera za pH, ORP, TDS, EC i otpor.

Katalog nove serije mini kontrolera za pH, ORP, TDS, EC i otpor možete vidjeti klikom OVDJE.

11. Međunarodni pčelarski sajam

Ovaj vikend 06.-08.02.2015.g. izlažemo na 11. Međunarodnom pčelarskom sajmu na Sajamskom prostoru Gudovec - PAVILJON 8, pokraj Bjelovara. Pčelarski sajam će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, a suorganizatori sajma su Bjelovarsko-bilogorska županija, Grad Bjelovar, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba i Pčelarska Udruga Bilogora Bjelovar.

10. Znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara

Hrvatska voćarska zajednica i Savjetodavna služba u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim centrom za poljoprivredu, hranu i selo i Zagrebačkom udrugom voćara organizira10. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćaras međunarodnim sudjelovanjem,koje će se održati u Sv. Martinu na Muri od 26. do 28. veljače 2015. natemu „Udruživanje kao uvjet daljnjeg razvoja hrvatskog voćarstva“

Spectrum katalog 

Spectrum katalog možete pregledati klikom OVDJE.