Instrumenti za analizu tla

Trodjelna INOX sonda

Trodjelna INOX sonda za uzimanje uzoraka tla. 

956.25 Kn

Analiza tla

Reflectolab plus

Reflectolab plus je prijenosni, praktični uređaj sa priborom za određivanje N,P,K u tlu, vodi, biljci… Njime možemo vršiti izmjere pomoću test traka i kiveta.

Na upit

Analiza tla

Test Kit NPK MT6003

Kvaliteta biljaka i usjeva uvelike ovise o fizikalnim i kemijskim svojstvima tla, tj. O sastavu tla: mineralima i organskim tvarima, vodama, plinovima poput kisika i ugljičnog dioksida i živih organizama (prvenstveno mikroorganizama kao što su gljive i bakterije). Tlo nije samo sustav za podršku, već i nutritivni izvor koji opskrbljuje biljke vodom i hranjivim tvarima. Svaka biljka treba određeni sastav tla, u kojemu može bolje izraziti svoj potencijalni rast. Iz tog razloga, pravilna ravnoteža u sastavima tla je temeljna kako bi se osigurao optimalan rast usjeva.

612.50 Kn

Mjerač zbijenosti tla / penetrometar za tlo

Penetrometrom za tlo mjerite otpor tla na probijanje sondom. Zbijeni sloj prepoznat ćete kada se pritisak na određenoj dubini naglo povećava, a daljnjim prodiranjem u tlo pritisak se smanjuje. Najbolje vrijeme za mjerenje je rano proljeće prije obrade tla, a tlo treba biti vlažno.

2487.50 Kn

Analiza tla

LAQUAtwin K-11

Jednostavno, brzo i pouzdano mjerenje koncentracije iona kalija i temperature ​u minimalnom uzorku.

Na upit

LAQUAtwin Ca-11

Jednostavno, brzo i pouzdano mjerenje koncentracije iona kalcija i temperature u minimalnom uzorku.

Na upit

LAQUAtwin Na-11

Jednostavno, brzo i pouzdano mjerenje koncentracije iona natrija i temperature u minimalnom uzorku.

Na upit

LAQUAtwin NO3-11

Jednostavno, brzo i pouzdano mjerenje koncentracije nitratnih iona (NO3-), nitratnog dušika (N03-N) i temperature u minimalnom uzorku.

Na upit