Rezidba voćaka

Voćarske škare

Voćarske škare

Kako se bliži sezona rezidbe voćaka podsjećamo Vas da i ove godine imamo u ponudi profesionalne voćarske škare poznatog talijanskog proizvođača Castellari. Rezidba voćaka spada u niz pomotehničkih operacija, koje u voćnjacima radimo cijele godine, dakle od faze mirovanja voćaka i tijekom cijele vegetacijske dobi.

Rezidba voćaka spada u niz pomotehničkih operacija, koje u voćnjacima radimo cijele godine, dakle od faze mirovanja voćaka i tijekom cijele vegetacijske dobi.

Baš zbog toga je za uspješno provođenje pomotehničkih operacija u voćnjacima potrebno relativno složeno kompleksno znanje fiziologije voćaka, a kad voćar to savlada rezidba ili pomotehnika postaje sasvim jednostavna operacija koja umjesto noćne more daje velike užitke, a naročito rezultat u stalnoj i velikoj rodnosti voćaka. (Franc Kotar, univ. dipl. ing. kmet.)

Razni modeli oblikovani baš prema potrebi i zahtjevima iskusnih voćara omogućit će vam lako rukovanje, brzu i efikasnu rezidbu s minimalnim naporom na vaše veliko zadovoljstvo. Na vama je samo da izaberete model, a mi ćemo izvršiti dostavu na željenu adresu u što moguće kraćem roku.

Ponudu voćarskih škara možete vidjeti ovdje: