PinovaDoc aplikacija i Pinova Meteo stanica mogu biti Vaši preko Programa za ruralni razvoj

lis 31, 2014

U današnja krizna vremena vrlo je teško odlučiti se na bilo kakvu investiciju tako da je svako sufinanciranje i više nego dobrodošlo. Stoga Vam skrećemo pažnju na Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj (EAFRD) i Mjeru 4

– ulaganje u fizičku imovinu, koja bi trebala biti raspisana do kraja ove godine, a preko koje možete sufinancirati i naše proizvode, Pinova Meteo agrometeorološku stanicu i PinovaDoc Internet aplikaciju za evidentiranje i kontrolu poljoprivredne proizvodnje.

Svaki poljoprivredni proizvođač je svjestan važnosti praćenja klimatskih uvjeta u nasadu. Točna mjerenja (mikro)klimatskih parametara uvelike pomaže u tempiranju određenih agrotehničkih mjera čiji su rezultati najbolji ako se obave u idealnim vremenskim rokovima i uvjetima. To nikada nije bilo evidentnije od ove godine gdje smo svjedočili prevrtljivom i neobičnom vremenu. Pinova Meteo stanica je u mogućnosti pružiti Vam besprimjernu funkcionalnost, kvalitetu i točnost mjerenih parametara koje će Vam pomoći u određivanju termina zaštite protiv biljnih bolesti i štetnika na temelju prognoznih modela i suma temperatura, rokova i obroka navodnjavanja na temelju izračuna evapotranspiracije, olakšati izbor preparata za zaštitu i ostalog.

Uz sve obaveze koje poljoprivrednik ima tu se nalazi i papirologija koja je propisana Zakonima i Pravilnicima. Ta papirologija ne može biti zadovoljavajuća bez kvalitetne evidencije poljoprivredne proizvodnje.  Imajući to na umu Pinova d.o.o. razvila je PinovaDoc aplikaciju koja omogućuje detaljno upravljanje i nadzor poljoprivredne proizvodnje. Evidencija ARKOD parcela, radova, radnika, mehanizacije, financija i skladišta nikada nije bila jednostavnija s PinovaDoc aplikacijom. Vinari i vinogradari imaju posebnu kategoriju koja omogućava vrlo pregledno i detaljno praćenje proizvodnje vina i kompletne podrumske evidencije što do sada na ovim prostorima nikada nije bilo pretočeno u računalni program. Sve te i mnoge druge mogućnosti mogu Vam biti dostupne kroz našu aplikaciju.

Sve što morate napraviti je kontaktirati nas i zatražiti ponude, a prije toga možete i besplatno testirati PinovaDoc aplikacije ovdje i PinovaSoft aplikacije koja dolazi uz Pinova SidroMeteo stanicu ovdje.

Nijedan uspješan čovjek nikad se nije požalio na nedostatak prilika.

–Ralph W. Emerson

Jedino se mogao požaliti na prilike koje je propustio. Nemojte požaliti i Vi!

Pinova d.o.o.

Bana J. Jelačića 22C

40 000 Čakovec

[email protected]

T: +385 40 499 425

NAJNOVIJE