Rezultati pretrage za pojam: HACCP

Akrilamid je štetna tvar koja nastaje u procesima pripreme pržene hrane i povećava rizik oboljenja od raka. Na temelju novih spoznaja donesena je Uredba Komisije (EU) o uspostavi mjera za ublažavanje učinaka i razina referentnih vrijednosti radi smanjenja prisutnosti akrilamida u hrani čiji je
Moderno kulinarstvo sve više koristi nove tehnike pripreme namirnica na nižim temperaturama da bi se sačuvali izvorni okusi, a struktura postala mekana. Termometar će nam pomoći u uspješnom kuhanju jela.
HI 99161 je prijenosni, mikroprocesorski uređaj za mjerenje pH i temperature posebno dizajniran za prehrambene proizvode.   Nadgledanje pH u pripremi prehrambenih proizvoda je veoma važno kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda.   FC 202D pojačana pH elektroda sadrži slobodni difuzni spo
Klima guard - digitalni za termohigrometar temperaturu i relativnu vlagu zraka prostorije, pokazuje točku rosišta i temperaturu vlažnog termometra (wet bulb).
Profesionalni digitalni termometar P200 sukladan s HACCP-om i idealan za profesionalnu kontrolu tekućih, pastastih i polukrutih materijala.
DUALTEMP PRO termometar mjeri bezkontaktno(infracrveno) ili sondom. Uz njega dobivate i tvornički certifikat o umjeravanju što ga čini pouzdanim za profesionalnu upotrebu u kuhinjama.
(Hazard Analysis and Critical Control Points ) je integrirani sustav sigurnosti u proizvodnji i prometu hrane koji omogućava kontinuirano nadgledanje cjelokupnog lanca proizvodnje hrane od "njive do stola" pri čemu se sam sustav zasniva na prevenciji neželjenih rizika, a temelji se na sedam načela kojima se os
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) termometri zadovoljavaju sve norme potrebne prilikom kontrole u procesu pripreme i skladištenja prehrambenih proizvoda.