WEATHERHUB – sustav za pametnu kuću

Weatherhub - sustav za pametnu kuću

Weatherhub - sustav za pametnu kuću

Daljinsko nadgledanje unutarnje i vanjske klime u bilo koje vrijeme s bilo kojeg mjesta. Transformirajte svoj smartphone uređaj u pokretni klimatski centar!

Dobar osjećaj u vezi Vašeg doma

Da li je zrak presuh u dječjoj sobi? Da li je vani toliko zahladilo da bi biljke trebalo prenijeti u zatvoreni prostor? Da li je temperatura akvarija pogodna za ribice? WeatherHub Vam omogućuje informiranost bez obzira na to gdje se nalazite.


Kako funkcionira WeatherHub?
Odaberite željenu poziciju za mjerenje klimatskih uvijeta i položite WeatherHub odašiljače: na terasi, u skladištu, u stakleniku, u dječjim sobama, u akvariju ili u podrumu. Pojedinačni odašiljači će podatke bežično slati direktno na server. Slanje podataka odvija se preko centralne jedinice (engl. Gateway) spojene na internet. Sada su sve izmjerene vrijednosti dostupne na Vašem smartphone uređaju.


Kratka instalacija u samo 3 koraka
Preuzmite besplatnu WeatherHub aplikaciju na Vaš smartphone uređaj i spojite mrežne priključke ulazne jedinice na Vaš usmjernik (engl. Router). Umetnite baterije u odašiljač i korištenjem WeatherHub aplikacija za skenirajte QR-kod s jedinstvenim serijskim brojem.

Kliknite na video ispod za prikaz instalacije:

Korisna aplikacija s brojnim dodatnim značajkama
Nikad nije bilo lakše imati vlastiti dom pod kontrolom. Sve što trebate je aktivna internet veza, npr. bežična LAN veza ili mobilni internet te smartphone uređaj sa IOS ili Android operativnim sustavom: intuitivna aplikacija Vam omogućuje postavljanje alarma kada klimatski uvijeti dosegnu zadane granice te ste o tome obaviješteni porukom. Podaci se mogu učitati na više smartphone uređaja.

Na centralnu jedinicu (engl. Gateway) moguće je spojiti 50 odašiljača
Možete birati između kombiniranih odašiljača za temperaturu i vlagu za mjerenje klimatskih uvijeta unutarnjih i vanjskih prostora, odašiljača s vodootpornim senzorima za akvarije, bazene, ribnjake i zamrzivače te detektora vode za nadziranje kvara perilice rublja ili poplave. Sljedeći odašiljači i uređaji su već razvijeni: za analizu tla, senzori kiše, senzori vjetra i brojni drugi ...