PinovaDoc aplikacija i Pinova Meteo stanica mogu biti Vaši preko Programa za ruralni razvoj

Pinova meteo stanica

Pinova meteo stanica

U današnja krizna vremena vrlo je teško odlučiti se na bilo kakvu investiciju tako da je svako sufinanciranje i više nego dobrodošlo. Stoga Vam skrećemo pažnju na Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj (EAFRD) i Mjeru 4

– ulaganje u fizičku imovinu, koja bi trebala biti raspisana do kraja ove godine, a preko koje možete sufinancirati i naše proizvode, Pinova Meteo agrometeorološku stanicu i PinovaDoc Internet aplikaciju za evidentiranje i kontrolu poljoprivredne proizvodnje.

Svaki poljoprivredni proizvođač je svjestan važnosti praćenja klimatskih uvjeta u nasadu. Točna mjerenja (mikro)klimatskih parametara uvelike pomaže u tempiranju određenih agrotehničkih mjera čiji su rezultati najbolji ako se obave u idealnim vremenskim rokovima i uvjetima. To nikada nije bilo evidentnije od ove godine gdje smo svjedočili prevrtljivom i neobičnom vremenu. Pinova Meteo stanica je u mogućnosti pružiti Vam besprimjernu funkcionalnost, kvalitetu i točnost mjerenih parametara koje će Vam pomoći u određivanju termina zaštite protiv biljnih bolesti i štetnika na temelju prognoznih modela i suma temperatura, rokova i obroka navodnjavanja na temelju izračuna evapotranspiracije, olakšati izbor preparata za zaštitu i ostalog.

Uz sve obaveze koje poljoprivrednik ima tu se nalazi i papirologija koja je propisana Zakonima i Pravilnicima. Ta papirologija ne može biti zadovoljavajuća bez kvalitetne evidencije poljoprivredne proizvodnje.  Imajući to na umu Pinova d.o.o. razvila je PinovaDoc aplikaciju koja omogućuje detaljno upravljanje i nadzor poljoprivredne proizvodnje. Evidencija ARKOD parcela, radova, radnika, mehanizacije, financija i skladišta nikada nije bila jednostavnija s PinovaDoc aplikacijom. Vinari i vinogradari imaju posebnu kategoriju koja omogućava vrlo pregledno i detaljno praćenje proizvodnje vina i kompletne podrumske evidencije što do sada na ovim prostorima nikada nije bilo pretočeno u računalni program. Sve te i mnoge druge mogućnosti mogu Vam biti dostupne kroz našu aplikaciju.

Sve što morate napraviti je kontaktirati nas i zatražiti ponude, a prije toga možete i besplatno testirati PinovaDoc aplikacije ovdje i PinovaSoft aplikacije koja dolazi uz Pinova SidroMeteo stanicu ovdje.

Nijedan uspješan čovjek nikad se nije požalio na nedostatak prilika.

--Ralph W. Emerson

Jedino se mogao požaliti na prilike koje je propustio. Nemojte požaliti i Vi!

Pinova d.o.o.

Bana J. Jelačića 22C

40 000 Čakovec

pinova@pinova.hr

T: +385 40 499 425