AGC Map-Pak analizator plinova za prehrambenu industriju

AGC Map-Pak Combi Meter O2 i CO2

AGC Map-Pak Combi Meter O2 i CO2

Točna i precizna analiza plinova prilikom pakiranja hrane. Dizajniran posebno za prehrambenu industriju, MAP-Pak analizator mjeri sadržaj plinova prilikom pakriranja hrane.

AGC Instruments nudi niz ručnih analizatora za uporabu u modificiranoj atmosferi pakiranje (Modified Atmosphere Packaging -MAP) ili industriji za ambalažu u kontroliranoj atmosferi ( Controlled Atmosphere Packaging Industry - CAPI) koji odgovaraju različitim zahtjevima u pakiranju hrane i prehrambenoj industriji.

Bilo da je potrebno za mjerenje kisika (O2), ugljičnig dioksida (CO2) ili mješavinu oba, AGC Instruments nudi kvalitetan analizator na koji se možete osloniti da će osigurati točna i dosljedna mjerenja.


Uređaji za MAP (Modified Atmosphere Packaging) kontrolu kvalitete  koju nude AGC instrumenti su savršeno pogodni za razne namirnice, kao što su - meso, perad, plodovi mora, sir, voće, povrće, grickalice, i još mnogo toga.

MAP-Pak je četvrta generacija MAP analizatora proizvođaća AGC instrumenti koji ima preko 50 godina iskustva u proizvodnji takvih instrumenata, što garantira kvaliutetu i pouzdanost.



Svi MAP-Pak uređaji imaju i dodatnu funkcionalnost i nove komponente, kao što su:

• Opcija volumena uzorka (velika -50ml, srednje - 30ml, niska - 6 ml) tako da odgovaraju za svu ambalažu
• Vrijeme odziva senzora CO2 (visoko, srednje i nisko)
• Novi O2 i CO2 Senzori
• Novi ulazni spoj uzorka
• Novi Firmware i Software
• Nove jake igle

Vrijeme uzorkovanja je smanjeno i operativnost je poboljšana kao rezultat ovih nadogradnji.